ImageMannen van Nederland, houd je portemonnee en bankrekening in de gaten. Check ook all hoeken en kastjes en andere donkere plekjes. Er wordt namelijk van alles verzwegen voor de man. >>

 

Alle aankopen moet je vermenigvuldigen. Zegt ze dat ze 1 truitje koopt, heeft ze er nog een paar schoenen bij gekocht ook… Maar niet verteld aan haar liefhebbende en goedverzorgende man. 70% van de vrouwen liegt wel eens over haar aankopen namelijk. Vooral nieuwe schoenen (31%) en t-shirts (12%) worden vaak achterin de kast verstopt! Vaak hebben ze ook smoesjes als "Het was heeeel goedkoop" (56%) of "Het was maar voor de helft van de prijs" (50%). Top 5 excuses voor aankopen
1. Hij was heel goedkoop (56%)
2. Hij was voor de helft van de prijs (50%)
3. Nieuw? Deze heb ik al lang (44%)
4. Ik had écht nieuwe laarzen nodig! (34%)
5. Ik heb deze maand nog niet gekocht. (Terwijl je kast uitpuilt van de nieuwe aankopen.) (19%) Bron