Westworld (2016) Serie Trailer

Hoppa, nu er een einde is aangekondigd van Game of Thrones, moet HBO met een goede vervanger komen. Nu hebben ze daar vast geen moeite mee, maar met de nieuwe serie Westworld lijkt daar een goede opvolger voor te zijn. Nu wordt het moeilijk GoT te evenaren, maar niet geschoten is altijd mis. Westworld heeft in ieder geval een handjevol geweldige acteurs als Anthony Hopkins en Ed Harris. In een verre toekomst kunnen rijke vakantiegangers een pretpark bezoeken vol met robots die al hun fantasieën kunnen vervullen. Ze worden in staat gesteld om in een alternatieve realiteit te leven zoals Rome, de Middeleeuwen en het Wilde Westen. De zaken krijgen echter een vervelende wending wanneer Gunslinger, een van de robots uit het Wilde Westen, mensen begint te vermoorden.

Geef een reactie