Voorbeschouwing Eemdijk 4 – Eemdijk 7 (20-08-2016)

Na een paar maanden van afwezigheid en zonder wedstrijden staat de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de deur. Een oefenwedstrijd welteverstaan, tegen clubgenoot Eemdijk 7. Is Eemdijk 4 uit de dip van afgelopen seizoen een is iedereen weer fit? Afgelopen seizoen was het op een na slechtste seizoen uit de geschiedenis van het team, dus slechter kan het bijna niet.

Vullis is weer terug, onze all-time topscorer. Komt hij weer op zijn oude niveau? Pakt hij dit seizoen samen met medespits Japio de nodige goals mee? Met één geblesseerde speler, Wortel “Alonso”, verwacht je een voltallige selectie aanstaande zaterdag. Maar schijn bedriegt nogal bij Eemdijk 4. “Dit team kunnen we hebben”, werd geroepen vorige week. Op volle kracht kunnen we iedereen hebben. Maar geldt dit niet voor elk voetbalteam?

Zaterdag 14:00 uur mogen we de heren van het zevende trotseren op veld 2 van V.V. Eemdijk. Wat weten we van Eemdijk 7? Een gezellig team, met meer teamuitjes dan wij. Ook zijn gastspelers met een Hoofdklasse verleden (Mustafa Aksit, red.) geen vreemden van het team. Gaan we winnen? Ik zeg 50% kans. Laten we hopen op een gezellige middag.

13:00 uur aanwezig bij “Diek”. Knallen!

Geef een reactie