Voorbeschouwing Nieuwland 4 – Eemdijk 4 (16-01-2016)

Zo langzamerhand is het elk jaar weer hetzelfde. We hebben dan een winterstop zonder winter en als we weer mogen beginnen gaat het weer vriezen. We hebben dan een helft van het team wat heel graag wilt voetballen, ondanks het gebrek aan trainingsritme, en we hebben dan een helft waarbij de winterstop te vroeg stopt in verband met het gebrek aan trainingsritme. De derde helft maakt het allemaal niets uit, zolang ze maar op zaterdagmiddag iets kunnen doen waarbij geen vrouwen en kinderen zijn inbegrepen. Die helft is toch de grootste.

Wat de stand van zaken betreft qua competitie maakt het allemaal ook niets uit. We staan onderaan. Punt. En de rest staat boven ons. Punt. De TC is daar druk mee bezig om een mentaliteit te vormen dat we uit dat diepe dal komen. Of nee toch niet. We doen dit namelijk toch voor plezier. En dat doet de TC ook. Dus dat mentale… die wil… moet toch uit ons vandaan. We moeten het met zn allen doen. Dus het lijkt mij een goed idee, naast de gebruikelijke beste wensen die ik uiteraard jullie allemaal wel wil wensen, dat we naast die beste wensen ook elkaar mentaal behelpen. Dus geen goede voornemen onzin ieder voor zich. Nee juist goede voornemens voor iemand anders. Elkaar behelpen naar de training gaan, elkaar behelpen met de pijntjes en auwtjes. Bij deze mijn behelping naar jullie allemaal. Koop je eigen tijgerbalsem maar in plaats van altijd de mijne te gebruiken. Heel veel succes mannnen. Laten we 2016 een goed jaar maken.

Wedstrijd begint om 13:15. Aanvang is 12:00. Opstelling, geen idee.

Geef een reactie