Voorbeschouwing VRC 4 – Eemdijk 4 (17-10-2015)

Het is dat desbetreffende persoon al zelf de grap maakte op Whatsapp, dat je met aanstaande wedstrijd op tijd moeten komen mits je niet de auto wilt missen. Want ik had al een paar grappen klaarstaan! Helaas voor de grappen, slim van Japio. Maar zaterdag wordt het weer inderdaad zo’n dag dat we helemaal naar het verre Veenendaal moeten gaan. Namelijk naar VRC 4.

En het komt niet vaak voor dat ikzelf een training mis en daardoor eigenlijk helemaal niets te typen heb over gisteravond. Maar het eeuwige Whatsapp Samsung muziekje gaven mij diverse geluiden over een Mup op het trainingsveld én een lichte paniek bij de TC. “Mup in de basis!” en “Zijn er wel genoeg man zaterdag?” En inderdaad een terechte vraag want er zijn toch weer vele afmeldingen… op de Whatsapp.

En blijkbaar is er een gevaar van enige onderschatting van de tegenstander klaar. Want terwijl VRC 4 wel helemaal onderaan in de lijst staat, heeft het met nipte cijfers van Cobu Boys en Woudenberg verloren, volgens Whatsapp. Niet de minste tegenstanders lijkt mij.
Gelukkig doen wij niet aan onderschatten en met nipte cijfers verliezen. Dus mits de weergoden de velden sparen van VRC, gaan we gewoon knallen zaterdag.

Aanvang 12:55 (want wedstrijd is in Veenendaal). Wedstrijd is om 14:25. Opstelling komt later, op de… juist… Whatsapp.

Geef een reactie