Voorbeschouwing SVP 3 – Eemdijk 4 (19-09-2015)

Mooi om te zien hoe de nieuwe TC zich synchroon fanatiek gedraagt tijdens de training. Het gevloek en getier stijgt boven de Sander-grens en daardoor volgde ook vele excuses aan onze dominee. Volgende keer ook graag excuses aan de rest van het team ja. Want een vloek mist ieder doel. Maar desalwelteplus was er daadwerkelijk voor de tweede keer achter elkaar een training en lijkt alsof we echt een team aan het opbouwen zijn. Het moet ook wel, want na een moeizame start van het seizoen, moeten we toch onszelf herpakken. En dat moet dan echt zo snel mogelijk gebeurenā€¦ geen beter moment dan tegen SVP 3.

En als we toch richting Veenedaal gaan, let dan op de A30 bij Ede waar 2 grote windmolens staan. Nou die zijn dus niet van het bedrijf waar ik werk, dus dat hoef je ook niet meer te vragen (Marty!).

SVP3 is volgens mij een oude bekende. Tenminsteā€¦ op de website zie ik bij het team oude mensen. Dus grote kans dat we er ongetwijfeld een keer tegen gevoetbald hebben. Hoe dan ook, het zal een zware pot worden. Tenslotte zijn we qua ranglijst aan elkaar gewaagd. Evenveel punten en alleen op doelsaldo staan we 2 plaatsen hoger dan SVP3. Dat wordt hard aanpoten. Maar aangezien afgelopen zaterdag de nieuwe TC alles uit de kast heeft gehaald om ons team zo goed mogelijk te laten presteren, geloof ik wel erin dat de nieuwe TC deze zaterdag weer iets of iemand uit de hoge hoed haalt.

Wedstrijd begint om 14:30. Google maps zegt dat het 35 minuten rijden is, dus aanvang is dus echt 13:00. En wie o wie neemt Vullis mee? Opstelling is nog lang niet bekend maar zal ongetwijfeld ruim op tijd gemeld worden.

Geef een reactie