De beste series van najaar 2015

Het nieuwe TV seizoen begint bijna weer. Eindelijk weer goeie series waar we ’s avonds met een zak chips op de bank van kunnen genieten. We hebben een aantal series op een rijtje voor je gezet welke je beslist moet kijken… Nou ja, hier hebben we wel hoge verwachtingen van.

Blindspot:
Een onbekende vrouw wordt naakt gevonden op Times Square, volledig bedekt met tatoeages. Ze is haar geheugen kwijt, maar er is één tatoeage op haar lichaam die leidt nar FBI-agent Kurt Weller. Het blijkt dat elke tatoeage een oplossing is voor een misdaad.

Minority Report:
Minority Report volgt de onwaarschijnlijke samenwerking tussen een man achtervolgd door de toekomst en een agent achtervolgd door haar verleden, terwijl ze poberen om de ergste misdaden te stoppen van het jaar 2065 voordat ze gebeuren.

https://www.youtube.com/watch?v=ZK2wqjVs_vo

Into the Badlands:
Into the Badlands vertelt het verhaal van een groot krijger en een jonge jongen die beginnen aan een reis door een gevaarlijk land om verlichting te vinden. Een film met veel martial arts en een Tarantino-touch…

https://www.youtube.com/watch?v=0lrJmLkuNg8

Ash vs. the Evil Dead:
Wanneer een ‘Deadite’ plaag dreigt de gehele mensheid te vernietigen, wordt Ash uiteindelijk gedwongen om zijn demonen onder ogen te zien – Persoonlijke en letterlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

The Muppets:
The Muppets zijn ook weer terug met een show. De show wordt getoond als een soort documentaire, waarin we de Muppets volgen in hun persoonlijke “levens”. Hieronder een filmpje hoe The Muppets op dit idee zijn geomen.

https://www.youtube.com/watch?v=x2B5d-8H588

Geef een reactie