Voorbeschouwing Bekerwedstrijd Spakenburg 7 – Eemdijk 4 (05-09-2015)

Een voorbeschouwing schrijven doe ik het liefst een dag na de training. Met een half duf hoofd gewoon typen wat er woensdag besproken is door het gros van het team. De bevindingen noteren en daar een verhaaltje van smeden. Het liefst met nog een klein onder de gordel steekje, klaagzangen zingend en een sarcastische ondertoon laten horen voor zover er mensen daadwerkelijk luisteren. Helaas moet je gewoon soms in een windmolen werken en gaat deze vlieger niet op. Aan de andere kant is er genoeg gebeurd de afgelopen week en is er geen duf hoofd nodig om met 2 vingers te typen.>>

 

Gebeurtenissen en gebeuren. Ik weet niet of dit in 1 zin lekker klinkt. Maar na 4 keer voorlezen en een interactie van een collega die direct een verhaal vertelde, laat ik het staan. Ik had het vorige week al moeten melden, (maar toen had ik blijkbaar een duf hoofd). Zijn we Dirk en Ries een felicitatie schuldig door het feit dat ze opnieuw vader mogen worden. Nog blijer zijn we om het feit dat ze beiden voor een tweede gaan. Niet dat voor de eerste gaan minder is, maar helaas is de ervaring nu zo dat er een kans bestaat dat papa’s met een eerste kind ook zomaar van de aardbodem verdwijnen. Zo zijn we ook blij met WB nieuwste aanwinst (gelukkig ook een tweede). Hij zet dat altijd voor iedereen op de website, maar als het hemzelf overkomt, dan heeft hij blijkbaar er geen tijd voor ofzo. Familie Bos gefeliciteerd met Roan. En ik hoop je snel weer te zien, want anders gaat het hard achteruit met de linker-zeikwijven-kant.

En zaterdag… eindelijk gaan we zaterdag een teamuitje doen. Soms moet dat gewoon, liever vaker, gelukkig doen we het in ieder geval eens. Laat het een leuke dag worden met natuurlijk in ons achterhoofd het gemis van sterspeler Vullis die vorige wedstrijd ernstig gewond raakte. Nogmaals heel veel sterkte en ook tot snel weer ziens. Met de training miste ik namelijk wel een achter de standbeen schot en de opmerking “zo doe je dat”. En nu we toch over voetballen hebben. Zaterdag spelen we uit tegen Spakenburg 7.

Aanvang is om 12:00 bij de blauwe. Wedstrijd begint om 13:00. Vechten om de sokken begint om 12:35. Opstelling is onbekend. En wie heeft er nog niet betaald?

Geef een reactie