Voorbeschouwing Eemdijk 4 – BZC ’13 3 (24-01-2014)

eemdijk4
Winterjas aan, snowboots om de voeten, sjaal om, muts op en handschoentjes om de vingers. In deze combinatie komt Eemdijk 4 wellicht het veld op zaterdagmiddag tegen 12:30 uur. Hoewel de meeste velden hardgevroren zijn, en de autoruiten nog steeds bevroren zijn, strijden de groenen op het thuisveld (veld 1, op kunstgras welteverstaan) tegen de mannen van BZC ’13 3. Voor de tweede keer dit seizoen. Jawel, de nieuwe voetbalronde is weer begonnen.

 

Update 10:45 uur: de wedstrijd is afgelast wegens sneeuwval. Helaas!

Ongeveer een klein halfjaartje geleden streden beide teams al tegen elkaar op de groene zoden in Hilversum. Eemdijk wist de drie punten mee naar huis te nemen, door met rust een voorsprong te behalen van 0-1, en het de tweede helft af te maken. Eindstand 1-4. De eerste wedstrijd van de competitie. Hierna ging het redelijk bergafwaarts met de groenen. Uiteindelijk wist Eemdijk uit het dal te klimmen en staat nu netjes op de derde plek. Niet heel stevig, aangezien SDO in de nek staat te hijgen, maar zolang Eemdijk 4 blijft winnen, gaat het goed!

De wedstrijd begint om 12:30 uur en V.V.Eemdijk heeft vriendelijk (doch dringend) verzocht geen schoenen met harde noppen te gebruiken. Dus morgen allemaal de naaldhakken en stiletto’s uit en op de sloffen het veld op… Laten we de drie punten houden waar ze horen: sportpark De Vinken.

Geef een reactie