Voorbeschouwing Eemdijk4 – Altius 3 (29-11-2014)

eemdijk4
Dirk roept al weken lang dat pas met een overwinning hij een kratje bier op tafel zet. Blijkbaar zijn wij immuun tegen uitspraken zoals deze, want winnen doen we nog niet echt.  Het blijft dit seizoen maar een zielig seizoen…. Maar gelukkig doen wij niet mee met dubsmash… want.. tja.. vraag dat maar aan Hip. Zaterdag tegen Altius 3.. en thuis.

Met 3 punten meer staat Altius 3 op een stevige 6e plaats. Ze hebben weliswaar SDO 4 boven ze en Zuidvogels 6 onder ze, ik schat toch dat we ze kunnen hebben. Laten we eens voor de verandering 3 punten pakken en Dirk blij maken. Want Dirk gaat heus niet voor Sinterklaas spelen (….).

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang 11:30. Opstelling is nog lang niet bekend. Maar de scheids is (witte) Piet. Ook Eemdijk gaat met de tijd mee.

Geef een reactie