Voorbeschouwing SDO 4 – Eemdijk 4 (22-11-2014)

eemdijk4
Tegenwoordig mag je geen vrolijk nieuws meer plaatsen in de voorstukkies of het wordt alweer zo snel mogelijk gecensureerd. Daarom doe ik wat negatief, net alsof ik ergens zand teveel heb. Afgelopen zaterdag is wel lekker gebald, alleen de voorbereiding was waardeloos. Je denkt dat wanneer we in Nieuwland spelen we prima op tijd acte de presence kunnen realiseren. Dat we dat dan makkelijk redden en dan gewoon een uurtje van te voren met elkaar afspreken. Blijkbaar hebben we met z’n allen wat hersencellen te kort. Want het verzamelen bij Eemdijk was te laat, pakkies niet geregeld en auto’s te kort. En terwijl de TC dacht van een volle bank, bleek achteraf ook zwaar tegen te vallen. Niet zo best allemaal… Volgende keer beter. En dan wel tegen SDO 4.

SDO 4 zit in Bussem wat voor een aantal mannen een soort van thuiswedstrijd is dan normaal. Helaas zijn deze er niet. Ik ben benieuwd wanneer de TC bepaald dat de strippenkaart van deze mannen vol is. Volgende keer zal ik ze de hand schudden en mijzelf weer voorstellen. SDO 4 ziet zo na gegoogled te hebben niet eruit als een team waar we overheen zullen walsen. Echter zo goed doen ze het ook niet in de competitie. Welgeteld 1 punt meer dan wat wij hebben. Wij doen het blijkbaar ook nog niet zo best. Maar ik vind dat daar verandering in komt. Dus zaterdag gewoon op tijd komen met alles geregeld en met goede moed die 3 punten stelen daar in Bussum.

Wedstrijd begint om 14:30 uur. Aanvang is om 13:00 uur. Opstelling is spannend en bekend via de Whatsapp.

Geef een reactie