Voorbeschouwing Eemdijk 4 – Huizen 6 (08-11-2014)

eemdijk4
Eigenlijk had ik alle hoop dat onze eigen Bulletcatcher een voorbeschouwing op zijn zinnen had gezet. Want persoonlijk heb ik nog een beetje moeite met de 4-3 ingefloten nederlaag tegen Zuidvogels afgelopen zaterdag. Saillant detail is dat nadat onze ‘scheids’ het buitenspel en de vlagger totaal negeert, een veldje verderop een zelfde actie met buitenspel en genegeerde vlagger plaatsvindt. Daar kwamen de gasten dan niet op achterstand, maar dan nog… je wilt toch niet bij zo’n club voetballen met waardeloze thuisfluitende scheidsrechters. Om te schamen. Retweet dit maar eens. #zuidvogels, #schandevoorhetvoetbal. Zaterdag maar eens een gezellig thuiswedstrijdje met de andere Taatjes, namelijk Huizen 6.

Na relatief veel nederlagen in zo’n korte tijd zou je verwachten tegen teams te moeten spelen die hoger op de ranglijst verblijven. Maar toch mag Huizen met twee punten minder onder ons hangen. Verwacht dan maar wel dat ze ons zien als drie potentiële punten. Aan ons de taak om dat te verhinderen. Het beste-vriendengroepje is een weekendje weg, maar stiekem ga ik er gewoon van uit dat de punten bij Eemdijk blijven.

Wedstrijd begint om half 1. Aanvang is om half 12. Opstelling is nog niet bekend. Maar komt vast wel. Succes!

Geef een reactie