Voorbeschouwing Eemdijk 4 – Wasmeer 2

eemdijk4
Het gebeurt niet vaak dat we aan het begin van het voetbalseizoen twee wedstrijden achter elkaar verliezen. Afgelopen zaterdag was dan wel de klapper tegen potentieel kampioenskandidaat Olympia ’25 2, en zaterdag mogen we tegen de tweede kandidaat: Wasmeer 2. Na drie wedstrijden hebben deze jonge jongens alle punten binnengesmokkeld, maar leggen het qua doelsaldo af tegen Olympia. Eemdijk 4 heeft vrijdagavond geen bruiloft, dus dat kan geen excuus meer zijn.

De wedstrijd begint niet als anders om 12:30 uur, maar om 13:00 uur. Dus mochten we zaterdag wederom punten verliezen, kunnen we deze tijdswijziging als excuus gebruiken. Maar uiteraard stappen we niet met deze gedachten het veld op zaterdag. Want Eemdijk 4 is gedreven, ondanks het feit dat we enkele basisspelers missen wegens verlate vakanties.

Met drie punten uit drie wedstrijden wordt het tijd om weer punten te pakken. Als we kijken naar de uitslagen van Wasmeer 2, hebben ze al twee keer de ‘clean sheet’ gehouden, en scoren ze ook aan de lopende band (3-0, 4-0, 4-2). Dat betekent dat hun voorhoede behoorlijk effectief kan zijn.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat dit team al een tijdje met elkaar voetbalt, en dat ze al als jonge jongens naar de senioren zijn gegaan. Ze kennen de klappen van de zweep… en de rotschoppen van de boeren in de competitie. Dat betekent dat we aan de bak moeten. Maar niets is onmogelijk. Als we alles geven, net als afgelopen zaterdag tegen Olympia, kunnen we elk team verslaan. Ongeacht of het jonge honden of ouwe rotten zijn.

Zorg er in ieder geval voor dat je op tijd bent, om 12:00 uur, want we kunnen een goede warming-up gebruiken!

Geef een reactie