Voorbeschouwing Eemdijk 4 – OSO 2 (20-09-2014)

eemdijk4
Zonder te weten hebben we afgelopen zaterdag voor de poorten van onze nieuwe tegenstander gestaan. Waar wij die dag een balletje aan het trappen waren met BZC ’13 3 op ‘t Jagerspaadje nummertje 30, zo waren de buren op ‘t Jagerspaadje nummertje 26 ook een balletje aan het trappen. Met een zeer doelpuntrijke wedstrijd, 5-4, is er toch gewonnen door OSO…. O soo? Ja OSO 2 gaan we zien.

Update 19-09-2014: De wedstrijd is verplaatst naar woensdag 24 september 20:00 uur!

Het niet kennen van de tegenstander stimuleert het gissen. Of OSO heeft goede aanvallers en een zwakke verdediging, of de tegenstander AS ‘80 1 (selectie team!) had goede aanvallers en een nog zwakkere verdediging… ofso 2 verschillende gedachtes waar we uiteindelijk toch niets aan hebben, want we doen er toch niets mee. Mijn prognose van de week luidt dan ook dat we verliezen met een 1-3. Want onze spitsen drinken graag de Heinekens Sydney’s de laatste tijd.

Wedstrijd begint om 12:30 uur. Aanvang is een uur eerder. Opstelling volgt op de whatsapp.

Geef een reactie