Voorbeschouwing BZC ’13 3 – Eemdijk 4 (13-09-2014)

eemdijk4
Een bijkomstig voordeel na vele seizoenen gevoetbald te hebben, is dat je de meeste tegenstanders al kent en van de meeste clubs weet hoe en wat ze zijn. Nu krijgen we toevallig een seizoen met verscheidene clubs uit Hilversum waarvan we niet wisten dat ze bestonden. We hebben al wel de clubs de Zebra’s en Bloemenkwartier ontmoet op het veld. En aanstaande zaterdag staat hiervan de combinatie ervan tegenover ons. BZC ‘13 3.

Met Bloemenkwartier kregen we thuis klop. We stonden eerst nog voor, maar er ging ineens een bloemenkwartiertje voorbij waardoor we uiteindelijk verloren. In deze wedstrijd had overigens DJ een geweld schot in de kruising achter WB, weet u nog? Uit tegen Bloemenkwartier kregen we een doelpunt tegen dankzij de hand van God een rare snuiter van Bloemenkwartier. Er werd geprotesteerd, maar de scheids wilde er maar niet aan. De rare snuiter gaf ons na de wedstrijd een natrap gelijk. Klein detailtje… We speelden met deze wedstrijd nog voor het kampioensschap.  De Zebra’s daarentegen weet ik niet meer zoveel van. Volgens mij waren het allemaal uitstekende (zaal)voetballertjes alleen waren ze voor de zoveelste keer van club verandert. Had iets met het aard van het beestje te maken. Zij werden dat seizoen tweede doordat een VVZ team 2 wedstrijden meer had gespeeld en een punt meer (zover ik mij herinnnerde).

En nu? Nu na even gegoogle ben ik er achter gekomen dat de Zebra’s weg moesten van de Anna’s Hoeve. Bloemenkwartier had versterking nodig, extra teams, en voila BZC was geboren in het jaar 2013. Een nieuwe club die we nog niet kennen. Na zaterdag weten we van hoe en wat. Prognose van deze wedstrijd is na het voetbalgeweld met de training van gisteren nog in mijn hoofd, een 2-4 winst. Of een 4-2 verlies. Hangt er vanaf hoe snel de hoofdjes hangen.

Wedstrijd begint om 14:30 uur. Aanvang om 13:00. Opstelling circuleert al op de Whatsapp.

Geef een reactie