Eerste Bekerwedstrijd Eemdijk 4 bekend

eemdijk4
Ook dit jaar doet Eemdijk 4 (voorheen Eemdijk 6, 7 en 8) weer mee om die felbegeerde beker. Eigenlijk is het meer een oefenpartijtje voor de aankomende competitie, maar op zich zitten er altijd wel een paar leuke wedstrijden tussen, waar Eemdijk 4 best leuk speelt. De indeling is al een tijdje bekend, maar nu is ook de datum bekend van de eerste bekerwedstrijd van Eemdijk 4. Check!

De indeling is als volgt:

  • Cobu Boys 2;
  • Eemdijk 4;
  • Nieuwland 3;
  • VOP 4.

De eerste wedstrijd staat gepland voor 6 september om 12:30 uur. Eemdijk 4 treft op het “thuishonk” de mannen uit Amersfoort, VOP 4. Een halfuur later speelt Nieuwland 3 thuis tegen Cobu Boys 2. Is Eemdijk 4 in staat een leuke prestatie neer te zetten? Houdt keeper Dirk de nul? Doet de verdediging er alles aan om VOP te weerhouden van een scoringskans te creëren? Weet de voorhoede minstens één goal meer te scoren dan de VOP’ers?

Check het 6 september op sportpark De Vinken, om 12:30 uur.

 

Geef een reactie