Eerste Bekerwedstrijd Eemdijk 4 bekend

eemdijk4
Ook dit jaar doet Eemdijk 4 (voorheen Eemdijk 6, 7 en 8) weer mee om die felbegeerde beker. Eigenlijk is het meer een oefenpartijtje voor de aankomende competitie, maar op zich zitten er altijd wel een paar leuke wedstrijden tussen, waar Eemdijk 4 best leuk speelt. De indeling is al een tijdje bekend, maar nu is ook de datum bekend van de eerste bekerwedstrijd van Eemdijk 4. Check!

De indeling is als volgt:

  • Cobu Boys 2;
  • Eemdijk 4;
  • Nieuwland 3;
  • VOP 4.

De eerste wedstrijd staat gepland voor 6 september om 12:30 uur. Eemdijk 4 treft op het “thuishonk” de mannen uit Amersfoort, VOP 4. Een halfuur later speelt Nieuwland 3 thuis tegen Cobu Boys 2. Is Eemdijk 4 in staat een leuke prestatie neer te zetten? Houdt keeper Dirk de nul? Doet de verdediging er alles aan om VOP te weerhouden van een scoringskans te cre√ęren?¬†Weet de voorhoede minstens √©√©n goal meer te scoren dan de VOP’ers?

Check het 6 september op sportpark De Vinken, om 12:30 uur.

 

Geef een reactie