Always Hardkoor op Lowlands 2014

alt
Lowlands, een muziekfestival wat een weekend lang duurt en waar een hippierandje aan zit. Met een tentje op een grasveld volop zuipen en blowen en luisteren naar de wat alternatievere muziek. Lowlands wordt elk jaar commerciĆ«ler en dat blijkt maar weer als men de stroming Always Hardkoor ten gehore brengt. Een groepje mensen die op allerlei manieren de gabbermuziek weer introduceert aan het publiek. Van een klein bandje, bestaande uit een akoestisch gitarist en een zangeres, die ‘covers’ doet van de Happy Hardcore muziek uit de 90’s, tot een paar rave-teven die in hun Aussie staat te springen. Van Party Animals, tot Dune. Van Lipstick tot Dj Paul Elstak. En zie eens hoe ze het publiek meekrijgen.

[youtubeĀ https://www.youtube.com/watch?v=g_vybGcTbnA]

Geef een reactie