Interstellar (2014) Trailers

trailers
Christopher Nolan is terug! De regisseur van onder andere de Batman-reeks (Dark Knight), The Prestige en Memento brengt over enkele maandjes zijn nieuwste productie uit: Interstellar. De film heeft enkelen van de beste acteurs en actrices uit Hollywood verzameld en in één grote science fiction film gepropt. Oscarwinnaars Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, en Oscargenomineerde Jessica Chastain. Oehf, deze film kan eigenlijk niet fout gaan. De trailer ziet er veelbelovend uit. In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20e eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimte-tijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

Trailer 1:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-gieJQejbHQ]

 

Trailer 2:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sWhVkztwYqA]

Geef een reactie