DJ Paul Elstak & Mental Theo ft. Gin Dutch – Raving Beats

i-potje2
We gaan weer even twintig jaar terug in de tijd. Aussies, Cavello’s, korte kapsels, bomberjacks, gabbers, raveteefjes en ander pillenslikkend gespuis. Jawel, de hardcore-tijd. Heerlijk! Even weg van de realiteit en stampen op de harde (vrolijke) beats van de (happy) hardcore DJ’s. Als we het hebben over de bekendste happy hardcore DJ’s, worden DJ Paul Elstak en Mental Theo in één adem genoemd. Deze heren wanen zich blijkbaar nog steeds, net als ondergetekende, in de 90’s qua muziek, aangezien ze een nieuwe happy hardcore knaller uit hebben gebracht. Het klinkt als een slechte remix van Elstak’s Love U More, maar daarentegen kon ik mijn hoofd en voeten niet stilhouden. Toch stiekem wel weer een lekker plaatje. Hakkuh!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=z4CNQh-14xQ]

Geef een reactie