WK 2014 Pooltjekak – Update 11-06-2014

wk2014
Nog één nachtje slapen! Morgen begint het WK voetbal in Brazilië! Haal alle oranje spullen maar vast uit de kast, stof je sjaaltje af, zet je Roy Donders-petje op (welke verdacht veel lijkt op de Ruud Gullit-pet van 1988) en zetel jezelf op de bank! Een maandje genieten geblazen! Maar voordat het zover is, nog even een mededeling van huishoudelijke aard, het invullen van de WK 2014 Pooltjekak! Morgen om 22:00 uur trapt Brazilië af tegen Kroatië, wat ook gelijk het startsignaal is voor het WK. Dat betekent dat vanaf dat moment de bonusvragen (en de voorspelling voor die eerste wedstrijd uiteraard) ingevuld dienen te zijn! Het invullen van de bonusvragen kan tot een kwartier voor het fluitsignaal, wat dus neerkomt op 21:45 uur! Houd hier rekening mee! De rest van de voorspellingen kunnen tot een kwartier voor elke wedstrijd worden ingevuld. Succes, allen!

Geef een reactie