WK 2014 Pooltjekak – Update 03-06-2014

wk2014
Het duurt nog iets meer dan een week voordat de voetbalgekte losbarst. Langzaamaan begint de Oranjekoorts toe te slaan. Roy Donders komt niet meer bij van het lachen door zijn juichpak, en bijna elke krant, talkshow of magazine besteedt aandacht aan het toernooi. Potjekak kan dus niet achterblijven. Het aantal aanmeldingen voor de WK 2014 Voetbalpool worden ook steeds groter, dus laat het WK maar beginnen! Heb jij je al aangemeld voor de pool? Heb jij de voorspellingen al ingevuld? Misschien dat er nog wat onduidelijkheden bestaan, maar die proberen we nog vóór het WK op te helderen.

Hieronder enkele verduidelijkingen (mooi woord voor Wordfeud).

Voorspelling:
Tot een kwartier vóór elke wedstrijd kan de voorspelling en de joker (het balletje achter de wedstrijden) nog ingevuld worden. Je hoeft dus niet al alles in te vullen. Hetzelfde geldt voor de volgende rondes. Potjekak vult de namen aan wanneer deze bekend zijn, dus ook dan geldt dat je een kwartier van tevoren nog kan voorspellen.

Bonusvragen:
Tot een kwartier vóórdat het toernooi begint mag je de bonusvragen nog invullen. Je hebt nu dus nog ongeveer negen dagen! Wees er op tijd bij, want deze punten kunnen het verschil zijn tussen de eerste en de laatste plek in de ‘ranking’.

Tips:
Voor de bonusvragen is vaak veel geluk nodig, aangezien dit moeilijk tot niet te voorspellen is. Uiteraard bestaat het begrip “kansberekening”, dus kun je altijd een goeie gok wagen. Door goed te Googlen kun je een vergelijk maken met de vorige WK’s, om zo te zien hoeveel kaarten er getrokken zijn en hoeveel goals er gemaakt zijn. Zowel van het Nederlands Elftal als ‘overall’. Check eens de Wikipedia pagina’s.

Vragen:
Mocht je nog vragen hebben, kun je deze natuurlijk altijd stellen via het Kakpotje, via de telefoon, via de e-mail (wk2014@potjekak.nl) of gewoon heel simpel een bericht achterlaten in deze topic op Potjekak.

Succes met voorspellen!

Geef een reactie