WK 2014 Pooltjekak – Update 20-05-2014

wk2014
Over drieĆ«nhalve week is het zover. Het WK voetbal in BraziliĆ« gaat dan van start. Het Nederlands Elftal gooit momenteel niet zulke hele hoge ogen bij de zogenoemdeĀ voorspellers, maar wie weet verrassen deze “jonkies” ons nog. Denk jij dat Nederland ver gaat komen? Overleven wij de poulefase? Laten we Spanje, BraziliĆ«, Duitsland en de andere grootmachten achter ons? Denk jij beter te kunnen voorspellen dan wie dan ook? Waag een goeie gok en schrijf je in voor de WK 2014 Pooltjekak. De leukste en spannendsteĀ WK 2014 voetbalpool van Nederland… vinden wij. De inleg is ā‚¬ 10,00 en kan overgemaakt worden naar WB. Zie de Regels / Uitleg pagina hierboven voor alle informatie over de spelregels, de betalingsmogelijkheden, de scores, de bonusvragen en alle andere zaken over de WK 2014 Pooltjekak.

Geef een reactie