Potjekak WK 2014 Voetbal Pool

wk2014
Over een maandje is het weer zover, dan begint ’s werelds grootste voetbalevenement in Brazilië: het WK voetbal 2014. Gaat Nederland het beter doen dan twee jaar geleden (gestrand in de poulefase, red.), of halen we net als vier jaar geleden de finale? Weet Louis van Gaal dit team-met-sterallures te temmen, of nemen de jonkies het over van de veteranen? Vanaf 12 juni 2014 weten we dit. Hoewel de meesten onder ons geen kaartje, of zelfs maar vervoer, heeft kunnen bemachtigen voor een tripje naar Brazilië, volgen we het toernooi voor de buis. In de kroeg, thuis, bij vrienden, of waar dan ook! Om het toernooi spannender en leuker te maken dan het al is, organiseert Potjekak (net als voorgaande toernooien) weer een voetbal pool, met de toepasselijke naam “Potjekak WK 2014 Voetbal Pool”. Jij als geregistreerde gebruiker van Potjekak kan jezelf aanmelden voor deze pool!

Om mee te mogen doen aan de Potjekak WK 2014 Voetbal Pool zij er twee voorwaarden waar aan voldoen dient te worden: je dient geregistreerd te zijn op Potjekak, en de inschrijving kost € 10,00! Een klein bedrag vergeleken met wat je kan winnen. Twee jaar geleden was de hoofdprijs € 156,00, maar dat willen we dit jaar overtreffen. Hoe meer zielen er mee doen met de Pool, des te meer valt er te winnen en des te spannender wordt het.

Dus schrijf je in, maak de € 10,00 inschrijfgeld over en de voorspellingen kunnen beginnen.

Wil je meer info over de WK Pool? Wil je weten wat de spelregels zijn, of hoe je geld over kan maken, bezoek dan onze spelregels pagina. Hier staat alles uitgelegd! je kan ook in het WK 2014 menu bovenin een beetje klikken, dan wordt het vanzelf allemaal wel duidelijk.

Wil je nog meer info, stuur dan een mail naar wk2014@potjekak.nl.

Thanks to Hip, die de puntentelling mede mogelijk heeft gemaakt!

Geef een reactie