Voorbeschouwing Eemdijk 6 – VVZ ’49 6 (12-04-2014)

eemdijk6
De beelden liegen er niet om. De wedstrijd tegen VVZA duurde ons een dik kwartier te lang. VVZA won afgelopen zaterdag en staat nu eenzaam hoog in het rijtje. SVP volgt op nummer 2 met maar 1 verliespunt, maar wel 3 wedstrijden minder. Wij daarna met 2 verliespunten en 2 wedstrijden minder. Zo komt de laksheid van de KNVB om de gestaakte wedstrijd tussen ons en SVP misschien nog van pas voor een gezellige competitie vervalsing. SVP heeft het officieel nog in eigen hand. Zij moeten nog thuis voetballen tegen VVZA en als zij die winnen, staan zij er beter voor. VVZA heeft de taak om nog zoveel mogelijk punten te verzamelen want SVP kan immers nooit al die gemiste wedstrijden inhalen. Het wordt wel pittig voor VVZA aangezien zij morgen TOV uit hebben en ze moeten ook uit naar SVP en CJVV. Laatstgenoemde heeft een boete gekregen dankzij een uitwedstrijd naar VVZA. Je voelt hem al aankomen. En wij? Ons rest alleen nog een achtervolging en wachten op een scheve schaats van VVZA en SVP. Dus druk blijven zetten, maar dan moeten we morgen eerst wel winnen van VVZ ‘49. >>

VVZ ’49 6 uit eerder dit seizoen was wel een spektakel. Eén van de weinige keren dat wij het eerst scoorden en de wedstrijd waar wij een blik keepers opentrokken. Vullis onze topscoorder trok voor de verandering het keepersshirt aan. Wist na een half uur ‘hands’ te maken (!), kreeg geel en AzAri trok daarna het keepersshirt aan. Tweede helft vond Hip het tijd om het doel te bezetten. VVZ heeft het allemaal wel gezien maar kon niet genoeg ballen in ons net krijgen. Ondanks de lange ballen en lange mannen van VVZ kon Eemdijk de punten mee naar huis nemen. VVZ heeft niet echt de positie in de ranglijst om alles te geven morgen. Maar aangezien ze zo vaak van ons verloren hebben, schat ik dat VVZ best wel zin hebben om een keertje niet te verliezen.

Dus zoals altijd… morgen weer flink aan de bak. Wedstrijd begint om 12:00 (i.v.m. scheids die het eerste wil zien spelen). Aanvang 11:00 (!) dus. Voorlopige opstelling is bekend via de Whatsapp. Tot morgen!

Geef een reactie