Voorbeschouwing Eemdijk 6 – CJVV 8 (01-03-2014)

eemdijk6
Vandaag is er bekend gemaakt dat het deze winter in de Bilt nog geen één dag gevroren heeft. Je zou denken dat alle wedstrijden na de winterstop al gespeeld zijn. Niets is minder waar. Op een aantal fanatiekelingen na heeft Eemdijk 6 a.s. zaterdag al precies een maand geen wedstrijd meer gespeeld. Dit alles door regen-, baal- en inhaaldagen. Eemdijk 6 is dan ook zeer gebrand om weer een potje te voetballen. >>Zaterdag heeft Eemdijk 6 een wel bekende tegenstander CJVV 8. Dit team hebben wij al meerdere malen mogen verwelkomen op de Sportpark De Vinken. Aan het begin van het seizoen mocht Eemdijk 6 bij CJVV in Amersfoort het splinternieuwe kunstgras testen. Niet zonder succes overigens.

Eemdijk 6 speelt nog steeds heel ouderwets op echt “gras”. Met de gedachte dat CJVV 8 op K-gras speelt zal dit dan ook een kleine voorsprong moeten zijn voor “Diek 6”. CJVV 8 is altijd een lastige tegenstander, maar “nog nooit van verloren”. Het wordt een wedstrijd waar Eemdijk 6 echt moet gaan werken om de 3 punten op De Vinken te houden.

Mochten de regengoden het niet in “het water laten vallen” dan speelt Eemdijk 6 zaterdag tegen CJVV 8. Aftrap is om 12.30 uur. Aanwezig om 11.30 uur.

Opstelling is bekend via de Whatsapp!

Geef een reactie