Voorbeschouwing Eemdijk 6 – CJVV 8 (01-03-2014)

eemdijk6
Vandaag is er bekend gemaakt dat het deze winter in de Bilt nog geen Ć©Ć©n dag gevroren heeft. Je zou denken dat alle wedstrijden na de winterstop al gespeeld zijn. Niets is minder waar. Op een aantal fanatiekelingen na heeft Eemdijk 6 a.s. zaterdag al precies een maand geen wedstrijd meer gespeeld. Dit alles door regen-, baal- en inhaaldagen. Eemdijk 6 is dan ook zeer gebrand om weer een potje te voetballen. >>



Zaterdag heeft Eemdijk 6 een wel bekende tegenstander CJVV 8. Dit team hebben wij al meerdere malen mogen verwelkomen op de Sportpark De Vinken. Aan het begin van het seizoen mocht Eemdijk 6 bij CJVV in Amersfoort het splinternieuwe kunstgras testen. Niet zonder succes overigens.

Eemdijk 6 speelt nog steeds heel ouderwets op echt ā€œgrasā€. Met de gedachte dat CJVV 8 op K-grasĀ speelt zal dit dan ook een kleine voorsprong moeten zijn voor ā€œDiek 6ā€. CJVV 8 is altijd een lastige tegenstander, maar ā€œnog nooit van verlorenā€. Het wordt een wedstrijd waar Eemdijk 6 echt moet gaan werken om de 3 punten op De Vinken te houden.

Mochten de regengoden het niet in ā€œhet water laten vallenā€ dan speelt Eemdijk 6 zaterdag tegen CJVV 8. Aftrap is om 12.30 uur. Aanwezig om 11.30 uur.

Opstelling is bekend via de Whatsapp!

Geef een reactie