Voorbeschouwing TOV 5 – Eemdijk 6 (18-01-2014)

Het hele idee is om met de aftrap een melkbus met carbid op de middenstip te plaatsen. De scheidsrechter giet wat water in de bus, zet de bal erin. En wie het muntje opgooien wint, mag dan het rotje in het gat van de melkbus aansteken. Snel op de rand van de middencirkel staan en dan afwachten hoe de voetbal knallend het nieuwe jaar in het voetbalveld knalt. Een explosie, met liefst een bijhorende vuurvlam, die een opwaartse kracht aan de voetbal geeft. Met z’n allen kijkend hoe de bal richting aarde valt en dan gewoon gaan doorvoetballen. Het zou een ideaal voetbalmoment a la knallend het nieuwjaar ingaan zijn. Er zitten echter wel vele ‘maars’ aan dit verhaal. Maar ik weet zeker dat het thuisspelend team dit ook een goed idee had gevonden. Zo is TOV 5 dan ook wel weer. >>

“Nieuwe jaar nieuwe kansen” wordt vaak gezegd met de jaarwisseling. Net zoals goede voornemens hebben en je leven beteren etc. Velen zullen dit ook daadwerkelijk doen. Echter Eemdijk 6 ligt daar niet wakker van. Het oude jaar is goed afgesloten en zal vasthouden meer het idee zijn. TOV 5 daarentegen zal wel tegen zichzelf gezegd hebben dat het anders moet in het nieuwe jaar. Steevast onderaan in de lijst. En met de wetenschap dat Nieuwland 4 wel gelukt is om een gelijkspelletje tegen ons te spelen, lijkt mij dat TOV 5 het niet te makkelijk zal maken voor ons. Maar ja… welk team doet dat nou wel? Knallen dus!

Wedstrijd begin om 13:00. Aanvang om 11:30. Vele kratjes bier na de wedstrijd. Opstelling is bekend op de Whatsapp.

Geef een reactie