Sherlock Mini-Episode: Many Happy Returns

Hier in Nederland is de serie niet echt doorgebroken, maar met mij kunnen velen beamen dat de serie briljant is. Elk seizoen heeft drie afleveringen van anderhalf uur, en is spannend en avontuurlijk van ’t begin tot het eind. Al zij het alleen maar om de twee acteurs Benedict Cumberbatch (uit Start Trek into Darkness) en Martin Freeman (Bilbo Baggins uit The Hobbit). Begin januari begint het derde seizoen en om de fans alvast in de stemming te brengen, heeft de BBC een mini-aflevering gemaakt, welke zich afspeelt tussen seizoen twee en seizoen drie. Check…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JwntNANJCOE]

Mocht je seizoen 1 en twee willen zien, kun je deze vinden op het net… In de Torrent winkel.

Seizoen 1 (HD 720p)
Seizoen 2 (HD 720p)

Geef een reactie