Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Nieuwland 4 (16-11-2013)

Zwarte of gekleurde Pieten. Slaaf of gewaardeerde donkere medewerker. Gezellige kindervrienden in vrolijke kleuren of ontregelende zwarte bende. Oude vriendelijke werkgever of witte dominante baas. Sinterklaas kapoentje of Sinterklaas smeerlap. Allermans kindervriend of ouwe viezerik. ‘Als je lief bent, dan krijg je een snoepje’. Jaja… Sinterklaas komt met zijn pieterbazen. Maar wij gaan gewoon gezellig onszelf ervan distantiëren. Nieuwland 4 komt! >>

Zes wedstrijden verder en nog steeds ongeslagen. Het mag in de boeken. Maar hoe kunnen we dit vol houden? Iets met hoogmoed en een val. En vooral wanneer je dan een wedstrijd tegen nummer laatst mag spelen (weet je nog? De thuiswedstrijd tegen de Merino’s?). We moeten wel blijven uitkijken en die 3 punten niet cadeau geven. We zijn Sinterklaas toch niet.

Wedstrijd begint om 12:30 uur. Om 11:30 uur dus bij Eemdijk. Opstelling is bekend via de Whatsapp.

Geef een reactie