Voorbeschouwing VVZ ’49 6 – Eemdijk 6 (09-11-2013)

En ‘as we speak’ regent het nu pijpenstelen in het zuiden van het land. Daar waar de velden nog natter worden dan ze al zijn, is hier toch de mogelijkheid om met een aardig windje te drogen. Toch blijft het afwachten, maar uit voorzorg zijn de trainingen op de velden vandaag afgelast bij onze tegenstander. Dit alles om de greppels en heuvels minimaal te houden op de weilanden van VVZ ’49 6. >>

 

Een tegenstander die we zo langzamerhand nu wel kennen. Ze lopen allemaal op stelten en gaan voor de lange bal. Dit resulteert vaak tot gevaarlijke hoge kopballen, waar alleen onze Vullis bij kan. Toch hebben we vaker gewonnen dan verloren van dit team. Misschien omdat we (ik) als het ware zo onder ze door kan rennen.

Het blijft desondanks een gevaarlijke ploeg, die je niet mag onderschatten. Ze staan momenteel op een plaats die eigenlijk te laag is voor VVZ ’49 6, maar ze hebben in de laatste twee wedstrijden 4/5 van hun punten verzameld. Klinkt als een soort van ‘winning mood’. Oppassen dus!

Wedstrijd begint om 13:00 uur bij VVZ ’49. Verzamelen is om 11:30 uur bij Eemdijk. Opstelling komt op de Whatsapp.

Na afloop kratje bier van Dirk! :-)

Geef een reactie