Voorbeschouwing Eemdijk 6 – VVZA 3 (02-11-2013)

Het is weer zover. Zaterdag mogen we tegen de koploper. Dit eigenlijk al iets van 4 keer gezegd te hebben dit seizoen, blijf ik toch niet liegen. En ondanks dat je zou denken dat wij nou eens een keertje bovenaan moeten staan, we hebben tenslotte alles gewonnen tot nu toe, zijn wij toch een aantal puntjes te licht bevonden voor de eerste plek. Zelfs als wij zaterdag winnen, zijn we nog niet eens koploper. Afijn… Zaterdag zullen we zien of ons dat gaat lukken tegen de nummer 1; VVZA 3. >>

 

Normaal maak ik altijd grapjes a la ‘wie heet er nou Voetbalvereniging Zeehelden Amersfoort?’, maar beter lijkt ’t voor mij om rustig te blijven. Dit is een team waar we het zaterdag weliswaar zwaar tegen krijgen. Als we namelijk Google moeten geloven, zegt een site met de titel dat VVZA 3 kampioen vorig seizoen is geworden met grote cijfers! 121 doelpunten voor en slechts 23 tegen. Nou zegt dat misschien ook veel over de competitie waarin ze speelden, maar halverwege het seizoen al jezelf kampioen noemen, dat kan niet iedereen. En als we zowaar naar de reeds behaalde resultaten kijken, zijn zij ook het minst gepasseerd team. 1 doelpunt minder tegen dan wij maar toch 2 wedstrijden meer gespeeld. Onze spitsen zullen zaterdag wat truukjes uit de hoge hoed moeten halen.

Het belooft sowieso wel een clash of the titans te worden. Want beide teams zijn nog ongeslagen in deze competitie.

De wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling is bekend via de Whatsapp.

Geef een reactie