Voorbeschouwing Cobu Boys 3 – Eemdijk 6 (19-10-2013)

De bekerwedstrijd staat voor de deur. Onze tweede alweer. En waar wij met onze eerste bekerwedstrijd ons best deden voor een stabiele 2-2 tegen Roda ’46 3, keken wij naar een andere wedstrijd met een doelpuntenfestijn van 6-13. CJVV 6 moest toch zijn meerdere kennen in Cobu Boys 3. >>

Als we naar Cobu Boys kijken zien we dat ze in dezelfde competitie als Eemdijk 4 staan op een prima derde plaats (Eemdijk 4 staat eerste). En springt af en toe eruit met winsten van 11-2 tegen onder andere Spakenburg 5. Ook opvallend is dat met alle wedstrijden die ze dit seizoen gespeeld hebben, er ook minimaal twee tegendoelpunten geïncasseerd zijn. Al met al doen ze het wel goed.

Maar je zou zomaar hieruit de conclusie kunnen trekken dat onze aanvallers er minimaal twee in moeten leggen. En onze verdedigers het ontzettend zwaar zullen krijgen.

No pressure….

14:30 begint de wedstrijd (volgens voetbal.nl), 13:00 verzamelen bij Eemdijk. Opstelling gaat al rond op de Whatsapp.

Geef een reactie