Voorbeschouwing Bekerwedstrijd Eemdijk 6 – Roda ’46 3 (07-09-2013)

Onze voorbeschouwer zit momenteel lekker op zijn zeilbootje te genieten van het prachtige weer, met een biertje in de hand. Ikzelf zit hier binnen, in de airco, denkend aan hoe het weer zaterdag aanstaande gaat worden. Gisteren met de training kwam er nog net niet rook uit ieders oren door de hitte, en dat met een vriendschappelijk partijtje. Zaterdag mogen we sinds lange tijd weer een echte wedstrijd. Helaas nog niet de competitie, maar een bekerwedstrijd tegen niemand minder dan Roda ’46 3. >>


Gisteren onder het genot van een biertje kregen we te horen dat Spakenburg 8 uit de competitie is gestapt, en zijn plek is ingenomen door een team van Roda ’46. Wat dus wil zeggen dat we dit seizoen minstens vijf keer mogen voetballen tegen de mannen uit Leusden. Drie verschillende teams.

De eerste is Roda ’46 3. Volgens de website van Roda ’46 is de gemiddelde leeftijd onder de dertig, maar iets zegt me dat deze informatie niet klopt, aangezien de bekerindeling op de website ook niet klopt. We gaan dus redelijk nietsvermoedend de wedstrijd tegemoet op Sportpark De Vinken in Bunschoten. Misschien maar goed ook, want dan kunnen we het team ook niet onderschatten en spelen we ons eigen spelletje.

Tijdens de bardienst gisterenavond zijn er vele opstellingen geopperd en gedeeld, maar de definitieve opstelling blijkt altijd pas één minuut voor het beginsignaal. Dus zorg voor een goede warming-up, want het kan zo zijn dat je in de basis staat!

Houd in je achterhoofd dat het een bekerwedstrijd is en dus niet zo belangrijk als een competitiewedstrijd. Vanaf volgende week kunnen we elke kracht goed gebruiken namelijk! Gewoon lekker ballen en mondje dicht. Elke gele kaart betekent tien minuten op de bank… En aanstaande zaterdag hebben we genoeg man op de bank, dus dan heb je gewoon geen plek.

De wedstrijd begint om 12:30 uur, dus zorg ervoor dat je rond 11:30 uur aanwezig bent.

Geef een reactie