Voorbeschouwing Eemdijk 5 – Eemdijk 6 (24-08-2013)

De envelop met bijbehorende rekening viel al bij velen door de deur. Hierbij was officieel het seizoen geopend. Eerst betalen dan mag je voetballen. Dus dat gaan we dan ook maar doen. Aanstaande zaterdag onze eerste (oefen)wedstrijd tegen het altijd gezellige Eemdijk 5. >>


Het altijd fanatieke Eemdijk 5, die regelmatig bij ons shopt naar spitsen, zal dit seizoen onze eerste beproeving zijn. Onze eerste graadmeter of we stabiel blijven qua voetbal of dat we toch doorkrijgen dat we weer een jaartje ouder zijn. We zullen het zaterdag wel merken. Er is ook een kans dat het vijfde niet helemaal compleet is. Dus dat wil zeggen dat er sommigen van ons zich moeten opofferen om even de tegenpartij uit de brand te helpen.

Verder betekent ook met het breken van een nieuw seizoen dat er weer gecollecteerd moet worden voor wasgeld en dergelijke. Dus neem allemaal 50 eurootjes mee (ik neem aan dat deze 50 al ergens stilletjes opgepot zijn zodat moeder de vrouw er niet achter komt, dus kom ook niet met die smoes dat dit teveel is). En ik stel voor dat PUK weer onze penningmeester wilt zijn, aangezien hij het afgelopen seizoen dit keurig deed.

Opstelling is al bekend via Whatsapp. Wedstrijd begint om 12:30 uur. Aanvang ongeveer een uurtje eerder. En als de wedstrijd wordt afgelast i.v.m. te weinig voetballers, wordt er om 2 uur een partijtje gevoetbald.

Geef een reactie