Datums bekerwedstrijden 2013 bekend

Het is alweer een tijdje geleden dat Eemdijk 6 een officiele wedstrijd heeft gespeeld, maar daarentegen staat het team bijna elke week nog wel op de voetbalschoenen. Dat betekent dat men ondertussen al wel toe is aan een heuse wedstrijd, aangezien de trainingen (lees: onderlinge partijtjes) ondertussen ook elke week hetzelfde zijn. Aangezien het nog niet duidelijk is wanneer de competitie van start gaat, zijn de datums van de bekerwedstrijden al wel bekend. Eén ding is zeker: dit jaar geen bekerwedstrijden op een doordeweekse dag. >>

 

Hieronder de datums, tegenstanders en aanvangstijden van de bekerwedstrijden van 2013!

– Zaterdag 07 september, 12:30 uur: Eemdijk 6 – Roda 46 3;
– Zaterdag 19 oktober , 14:30 uur: Cobu Boys 3 – Eemdijk 6;
– Zaterdag 23 november, 14:30 uur: CJVV 6 – Eemdijk 6.

Geef een reactie