Voorbeschouwing V.V. Eemdijk Seniorentoernooi 2013

We weten wel… het seniorentoernooi is gewoon een gezellig toernooi en gaat nergens om. Toch was de training gisteren een kleine voorbereiding voor wat kan komen. En Hip, die voor het eerst dit seizoen ruim op tijd op de training was, nam deze voorbereiding op het toernooi iets te serieus. Hij stond namelijk tussen de echte senioren (veteranen) te voetballen! Waar de wereld helemaal stil staat en hij met zn alledaagse snelheid iedereen voorbij zoeft, verwacht ik een mental boost van Hip. Dus dat komt zaterdag helemaal goed! Zaterdag, wanneer de “Polderside β€˜till I die” richting Apeldoorn gaat voor de welbegeerde ticket naar de volgende level hoofdklasse, spelen wij gezellig op eigen grond ons toernooitje. >>

 

Het dagprogramma vind je onderaan. Wat wij alleen moeten weten is dat we om half 1 tegen IJsselmeervogels 6 moeten spelen op het hoofdveld. Dit team komt van de A3 vandaan… die horen we te kunnen hebben. 

Na de AA’s binnen geslurpt te hebben, mogen we om 13:30 tegen Jonathan 6 op het 2e veld. Vraag is wel of ze meedoen dit toernooi na het verschrikkelijke nieuws omtrent hun clubgenoten die afgelopen week gevonden zijn. 

Hierna hebben we een hele lange pauze. Maar geen zorgen… om 14:00 mag er bier gedronken te worden. Dus om 15:00 kunnen we lallend tegen het 7e waarmee we ook een kleedkamer delen (kleedkamer 5). We hebben al diverse keren van ze gewonnen… Die horen we ook te kunnen hebben. 

Ik zeg wel dat we ze horen te kunnen hebben… maar ja. Een toernooi blijft een toernooi. Er kan zo een dikke verrassing uit de hoge hoed getoverd worden… Als het maar gezellig wordt toch?

 

DAGPROGRAMMA:

11:00 Opening Sportpark
11:30 Ontvangst leiders
12:00 Aanvang toernooi
17:45 Prijsuitreiking
18:30 Gravel
20:45 CL Finale
00:00 Laatste ronde

 

Mits we doorgaan:

HALVE FINALE – veld 2
16:00 19 BESTE NR 1 – BESTE NR 2

HALVE FINALE – veld 1
16:00 20 OVERIGE NUMMERS 1

3/4DE PLAATS – veld 2
17:00 21 VERLIEZER 19 – VERLIEZER 20

FINALE – veld 1
17:00 22 WINNAAR 19 – WINNAAR 20

Geef een reactie