Voorbeschouwing Eemdijk 6 – FZO 2 (20-04-2013)

Eén korte broek maakt nog geen lente weer. Maar 12 korte broekjes en 1 verdwaalde lange trainingsbroek gaf gisteren wel aan dat het aangenaam weer was. Ein-de-lijk zou je kunnen zeggen. Na vele rillende wedstrijden met verschuilen in de kleedkamer komen nu de heerlijke bakken in de zon en 3e helft op het voetbalveld wedstrijden. Helaas pindakaas… we zijn we al zo ver in het seizoen dat er nog maar 3 gepland zijn. Zaterdag tegen de thuisclub van de KNVB. FZO 2. >>

 

Volgens mij heb ik al een keer eerder een VB gemaakt over FZO 2. Ik heb namelijk een soort van deja vu nu ik weer mag melden dat dit een team is die er later bijkwam in de competitie. En nu is het niet zo dat ze laatste staan omdat ze dus het minst aantal wedstrijden hebben gespeeld. Maar het is gewoon zo dat ze er echt maar 1 wedstrijd gewonnen hebben. Wel van de Merinos, dat wel. Waar wij natuurlijk van verloren hebben. Onderschatting mag ik dus niet uitspreken, maar ik heb toch het gevoel dat in het geval van FZO 2 wij een maatje groter zullen zijn. 

Plus dat de coach aanstaande zaterdag weer over genoeg wissels beschikt. De 6e wet van Newton; thuiswedstrijd + mooi weer = genoeg wissels, klopt nagenoeg weer. Het is mooi dat onze coach onlangs een jaartje wijzer is geworden, wijsheid is nodig. Want gisteren met de opstelling bepalen waren er al opstandige spitsen die niet wilden starten en werden de witte zakdoekjes al tevoorschijn gehaald. Reinste muiterij als je het mij vraagt. Gelukkig heeft de coach gisteren mee getraind en in levende lijve meegemaakt dat sommige spelers een slechte dag hadden. Kan die mooi tegen de muiters gebruiken.

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling is bekend op de whatsapp. Zonnebrand mee.

 

Geef een reactie