Voorbeschouwing SVP 3 – Eemdijk 6 (12-04-2013)

Nu we wat toppers gehad hebben, gaan we richting de rustige gemoederen. En misschien zie je het ook aan de voorspelde opkomst. Is beduidend minder. Maar ja, je kan natuurlijk niet blijven komen met zes wissels. Jammer, dat wel. Voor de coach een zegen en een vloek, maar de derde helft duurt dan wel gezellig langer. Gelukkig kunnen we aanstaande zaterdag de derde helft verlengen naar de woonkamer van de coach zelf… ook gezellig. Maar eerst nog een bezoek aan SVP 3. >>

 

Met SVP 3 is het simpel. Of ze winnen, of ze verliezen. Een gulden middenweg kennen ze blijkbaar niet met vier winst en acht verloren. Tegen ons was op het laatste moment een gelijkspel in zicht. Maar de scheids vond een penalty op z’n plaats. Verder staan ze op een souplesse achtste plaats. Geen concurrentie dus, inhalen gaat ze niet meer lukken. Het wordt een gewone, hopelijk zonnige, zaterdagmiddag voetbalwedstrijd. Grote aandacht deze zaterdag gaat natuurlijk uit naar de clash tussen GVVV 5 en Spakenburg 7. Ze hebben allebei evenveel verliespunten en strijden om de nummer 1 plek. Maar wij? Wij gaan gewoon lekker voetballen. Met natuurlijk wat hoogtepunten creëren om over te blaten ‘s avonds met de party van de coach.

Wedstrijd begint om 12:30 in Veenendaal. Aanvang bij Eemdijk dus om 11:00. Maak duidelijk op de Whatsapp wie de auto mee neemt / kan meenemen.

Geef een reactie