Wat Mannen Moeten Weten Over Seks

Vrouwen zijn van Venus, mannen van Mars, en al dat andere geneuzel over de verschillen tussen man en vrouw. Maar het enige waar de man zich duidelijk onderscheidt van de vrouw, is seks! Jawel, want als mannen weten we vaak niet wat er in het hoofd omgaat bij vrouwen op dat gebied. De Britse sexuoloog Tracey Cox (ze heeft haar naam mee in Engeland!) heeft een handjevol vrouwen ondervraagd over wat zij willen dat hun man of vriend moet weten over seks. Dus mannen, wil je meer, wil je vaker en wil jij eens een keer niet degene zijn die de partner aanspoort voor de oudste sport ter wereld, lees dan de volgende tips! >>

1. Om in de juiste mood te komen, moet ik zowel emotioneel opgewonden als lichamelijk gestimuleerd worden.

2. Woorden zijn als een afrodisiacum voor mij. Wil je meer seks? Praat dan tegen mij.

3. Hoe meer je helpt in het huishouden, hoe meer zin ik zal hebben. Ik zal me niet alleen minder moe voelen, maar ook gelijkwaardig in plaats van een slaafje.

4. Ik wil ook de aanzet geven, maar ik heb geen tijd om in de mood te komen als je me dagelijks pusht.

5. Ik heb meer tijd nodig dan jou om een orgasme te krijgen. Jaag me niet af.

6. Doe het rustig aan. Mijn huid is dunner en gevoeliger dan de jouwe. Wat bij jou normaal aanvoelt, kan bij mij pijn doen.

7. Ga er niet vanuit dat ik enkel romantische seks wil. Van tijd tot tijd wil ik ook eens wildere seks hebben.

8. Dring niet aan nadat ik al “nee” heb gezegd. Zo voel ik me eerder ‘onsexy’ dan opgewonden.

9. Aanvaard dat de kans klein is dat ik zal klaarkomen van geslachtsgemeenschap. Mijn clitoris moet extra gestimuleerd worden via je hand of een vibrator. Dit betekent echter niet dat ik niet geniet van de gemeenschap, maar zo werkt mijn lichaam nu eenmaal.

Bron: Dailymail.

Geef een reactie