Voorbeschouwing Eemdijk 6 – GVVV 5 (06-04-2013)

Die lange Jochem gozer is kryptonite voor onze aanvallers. Dat als enige gezegd te hebben over afgelopen zaterdag, gaan we gewoon verder. Want we kunnen niet blijven treuren om een keertje tegenslag. Een seizoen telt meer wedstrijden. En om die wedstrijden nou in mineur te blijven spelen, lijkt mij ook geen bal aan. Zaterdag weer een topper op bezoek. GVVV 5. >>

 

“Als de donder erheen en als de bliksem terug!”, staat er op Facebook van GVVV 5. Blijkbaar denken ze eventjes ons op te rollen. En misschien laten wij het ze ook nog doen ook. Tenslotte zijn ze koploper met maar 1 verlies partij. Maar goed… ik ben overtuigd dat wij het ze prima lastig kunnen maken. Zij zijn immers een F-jes veld gewend in plaats van ons grote harde knollen veld. En daar in het verre Veenendaal de vorige keer, was het eigenlijk geen verloren pot. Maar goed… een geen verloren pot, kan bij ons prima een flink verlies zijn dat terzijde.

Maar weet je wat. We gaan gewoon zaterdag onze eer verdedigen. Wij hoeven niet te winnen voor het kampioenschap. Enige reden is een paar benoemde beloningskratjes van de blauwen. Maar of dat genoeg reden is om nou echt te willen winnen. De gunfactor voor de blauwen is na afgelopen zaterdag behoorlijk gedaald. We zien het wel en gaan gewoon voetballen.

Wedstrijd begint om 12:30, aanvang is 11:30. Opstelling is in de whatsapp.

Geef een reactie