Voorbeschouwing Kampong 3 – Eemdijk 6 (23-03-2013)

Gisteren was het officieel lente. Dus vandaag is het nog meer lente en verwacht je helemaal prima temperaturen! Helaas pindakaas blijft het gewoon koud en buienradar geeft welgeteld aanstaande zaterdag een frisheid aan van -3 graden en dan een gevoelstemperatuur van -10! Gelukkig blijft het droog, maar verwacht geen hoge opkomst van onze supporters wanneer we uit moeten tegen Kampong 3. >>

 

Kampong mag dan wel klinken als een Aziatisch tropisch massagegebeuren. De kou laat ons wel merken dat we gewoon in ons kikkerlandje zijn. En dan in Utrecht waar Kampong als de grootste omnisportvereniging van Midden Nederland geldt. De meeste mensen zullen de naam Kampong meer kennen van het hockey gebeuren. Het schijnt de op 1 na grootste club te zijn.

Dus na een beetje googlen naar de naam kampong, krijg je meer info dan je lief is. Echt alles… behalve dan van de zaterdag voetbal team Kampong 3. Uiteindelijk kom je terug bij ons lieve Potjekak site en vind je daar de info die misschien al genoeg zegt. Kampong 3 staat op een stabiele 1 na laatste plek met de minst gespeelde wedstrijden. Dit komt uiteraard doordat ze vervanging zijn van de sjaak afhaaks van onze competitie en zo later zijn bijgekomen. KNVB dacht blijkbaar dat we anders te weinig wedstrijden zouden kunnen spelen dit seizoen.

Aanvang zaterdag is om 11:00. Wedstrijd begint om 12:30. Opstelling is in de Whatsapp.

Geef een reactie