After Earth (2013) Trailers

After Earth (2013) Trailers

53
0

Will Smith is terug. Samen met zijn “mini-me” Jaden Smith speelt hij in de nieuwste film van regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense). De regisseur heeft al enkele poepfilms op zijn naam staan, vandaar dat nergens zijn naam nog prominent bij staat. Reclame maken met een megaster als Will Smith gooit hogere ogen. In een toekomstige wereld is Big Willy vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn dertienjarige zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroidestorm het vaartuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde. Terwijl zijn vader op sterven ligt in de cockpit, moet Kitai op vijandig terrein op zoek gaan naar hun reddingsboei. De trailer ziet er okee uit, maar levert Shyamalan niet weer een wanproduct af? >>

 

Trailer #1

Trailer #2

GEEN REACTIES

  1. Enerzijds mijn blazoen opgevijzeld. Een kopballetje, die kan ik niet herinneren. En boven Wortel geeindigd in de lijst van verenigingstopscoorders 😮

    Maar laatste keer dat ik een penalty miste was in de E2. Ook op het aluminium. Eigenlijk was dit geen officiele maar om een krat bier kun je geen smoesjes verzinnen.

    Het was een leuke pot, ook gezellig onder de wedstrijd. Driemaal is scheepsrecht heren 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER