Voorbeschouwing VVZ ’49 6 – Eemdijk 6 (02-03-2013)

Vorige week was er een bewust ‘vergeten’ voorbeschouwing i.v.m. de aanhoudende vorst. Wie oh wie had toch gedacht dat op de betonnen velden toch gevoetbald mocht worden? Blijkbaar kan je toch nergens rekening mee houden en moet je altijd paraat zijn. Nu dus ook met de voorbeschouwing van deze week. Het zonnetje schijnt, de dooi zet aan. Dus als het vorige week al door kon gaan.. zullen we zeker weten zaterdag tegen de reuzen van VVZ ’46 6 spelen. >>

 

Ja reuzen ja. Tenminste… de vorige keer dat we tegen VVZ mochten, waren zij met een gemiddelde lengte van 2.02 meter ons te slim af in luchtduellen. Lange ballen werden gretig gespeeld door VVZ en onze backs mochten rennen voor hun leven. Onze lange ballen kwamen niet aan en waren we genoodzaakt om de bal laag te houden. Dit bleek te werken en dan uiteindelijk toch gewonnen met 6-0. Maar voordat we de eerste erin kregen, moesten we er wel voor knokken. En ik geloof dat het zaterdag niet anders zal zijn. 

Wedstrijd begint om 13:00. Aanvang is om 11:30. Opstelling volgt nog… over de Whatsapp, in de kleedkamer, of op het veld, een minuut voor de wedstrijd.

Ps.. zullen we nu wel op tijd op de club aankomen?

Geef een reactie