Voorbeschouwing Eemdijk 6 – FZO 2 (02-02-2013)

alt

Van één van de laatste keren dat we tegen een FZO team speelden weet ik nog goed dat we door hun benaderd zijn. Ze hadden ons gegoogled en kwamen tot de conclusie dat wij een bierteam zijn. Zij waren dat ook en wilden heel graag een oefenwedstrijd doen, gewoon … gezellig… als bierteams onder elkaar. Helaas voor FZO toen was dat wij die tijd nog fit en gretig waren. Het werden echter dubbele cijfers en FZO had ’t alles behalve naar de zin. >>

Update 02-02-2013: wedstrijd is afgelast.

En net zoals die FZO toen uit het niets kwam, komt deze Flats Zeist Oost 2 (!) ook zomaar uit het niets in onze competitie. De jonkie teams zwaaiden af en die gaten werden opgevuld met Kampong 3 en FZO2. Waar Kampong 2 wedstrijden gespeeld en gewonnen heeft, heeft het team uit de KNVB woonplaats maar slechts 1 gewonnen van de 5 wedstrijden! Wel tegen de Merino’s waartegen wij aan het kortste eind trokken. Desondanks staan ze nummer laatst.
 
Het zal natuurlijk wel de vraag blijven of het wel doorgaat morgen. Alhoewel de velden prima waren woensdag, regent het nu al een poosje. Plus… wintersweer is coming. Hou dus de site en de whatsappies in de gaten. Mits het niet doorgaat stel ik training voor om ±14:00. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit.
 
Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling gaat rond op de app. De niet whatsappers hebben hun standaardpositie.

Geef een reactie