HomeRide Team Jonathan

alt

Op 15 en 16 juni 2013 wordt een wielertocht georganiseerd onder de noemer HomeRide. HomeRide is een (gesponsorde) wielertocht langs acht Ronald McDonald HuizenĀ en Vakantielocaties. In zes etappes fiets je een route van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht. En dat allemaal binnen 24 uur! Alle opbrengsten van HomeRide komen ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds helpt zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. EĆ©n van de teams die meedoen aan deze wielertocht is “Team Jonathan”. Jonathan is een vrolijk jongetje, geboren op 20 maart 2012. In 2012 is bij Jonathan de Ziekte van Pompe geconstateerd. De ziekte van Pompe is een neuromusculaire ziekte die spierzwakte veroorzaakt, waardoor Jonathan en zijn ouders in een groot ziekenhuistraject zijn beland, en zo ook in aanraking kwamen met het Ronald McDonald Kinderfonds. Steun JonathanĀ en stort een bijdrage aan Team JonathanĀ en hetĀ Ronald McDonald Kinderfonds! Via de profielpagina van Team Jonathan kan een donatie gedaan worden! Het doel staat op € 8.000,-! Bezoek hier de pagina en word ook sponsor!

Geef een reactie