Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Roda ’46 6 (12-01-2013)

alt

En voor een eerste training met vorst op komst, was de training eens een keertje een echte training. Sterker nog… het was een training met het gevoel alsof je meteen aan verscheidene goede voornemens werkt. Het leek alsof de oliebolkilo’s eraf vlogen. Een goed begin is het halve werk zegt mijn baas altijd. En dat allemaal in het begin van het nieuwe jaar. En laten we dan ook nog eens met z’n allen om de ’tafel’ hebben gezeten voor een nieuw beleid… het lijkt wel alsof het nu allemaal goed komt. Niet direct natuurlijk, we heten geen Utopia 6, maar het begin is er. En laten we nou ook nog eens nog een keer lekker kunnen ballen voordat de echte winterstop begint. Roda ’46 6 thuis, altijd moeilijk, dat wel. >>

 
Alhoewel… vorig jaar zijn we flink in de pan gehakt door dit team (met 2 verlies en 1 gelijk, red.), dit jaar zijn we goed begonnen met een oefenwedstrijd tegen dit veelvuldig kampioen team. Een winst van 4-3 als ik mij niet vergis. Dus we mogen er best in geloven. Zij staan dan wel 3e, wij hebben echter gemanifesteerd als een stevige middenmoot. En die zijn ook altijd lastig. Het zij-moeten-winnen-en-wij-mogen-winnen-idee. Komt allemaal goed dus!!
 
Wedstrijd begint om 12:30 uur. Aanvang is om 11:30 uur. Opstelling is nog in progress… en circuleert op de Whatsapp… Maar voor de jongens die geen whatsapp hebben (H.W.D. en Dirk) gewoon komen hoor!

Geef een reactie