Oblivion (2013) Trailer

alt

Tom Cruise is terug in een science fiction film. Met Minority Report had hij al een klapper van een syfy film, en zijn Mission:Impossible films worden altijd goed ontvangen, dus ook van zijn nieuwste productie verwacht ik veel. Oblivion. In de film spelen ook Morgan Freeman en Olga Kurylenko.De wereld is vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden zijn genoodzaakt om op wolkenniveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.  De film komt op 11 april 2013 in de bios. Check de trailer. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EdzpNH0DNZ4]

Geef een reactie