Potjekak Shortfilm “Pakjesavond” (2005)

Elk jaar in december toont Potjekak een shortfilm van eigen productie. Al sinds 2005, toen dit allemaal als grap begonnen was, maken WB en MJ een filmpje met als thema Sinterklaas of Kerst. In 2005 begon de grap door een filmpje te maken en deze te tonen op Pakjesavond aan de vriendengroep. Het filmpje was een doorslaand succes. WB en MJ hebben hierna nòg zes filmpjes gemaakt. De beeldkwaliteit van het eerste filmpje laat wat te wensen over, maar wordt er niet minder op in de loop van de jaren. Potjekak neemt je mee naar Pakjesavond 2005. MJ wordt wakker en ontdekt op het overloop de zak met pakjes van Sinterklaas. In de zak zitten chocoladeletters, en een poppetje met voodootrekjes. WB, die drie kilometer verderop werkt vermoedt niets en is de dupe van de voodoopraktijken.

 

Geef een reactie