Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Roda ’46 6 (01-12-2012)

alt

Elk jaar is er het natuurlijke proces net voor de winterstop dat de grote opkomst van de training doet slinken. Alhoewel gisteren menig speler weerstand hield tegen het instinct om niet in de kou te spelen. Welgeteld 10 spelers! Blijkbaar was het gemis van een wedstrijd afgelopen zaterdag de boosdoener. Of misschien de vele biertjes, die vele weekendgangers hadden genomen, speelden op en hielden het geweten bezig. Het was weliswaar niet een echte training, maar zo eentje a la Eemdijk 6. Maar er is tenminste wel gevoetbald. En dat moeten we juist hebben… juist tegen een team zoals Roda ’46 6. >>

De statistieken liegen er niet om. We doen het niet zo best tegen het stugge team van Roda ’46. Tweemaal verloren en een remise vorige jaar. Wel een pleister op de wond dit jaar… Maar of we een oefenwedstrijd mogen meetellen, is ook maar de vraag. Qua stand doet Roda het beter dan wij dit jaar. Een solide 2e plaats, 6 gewonnen en 1 verloren. Zelfs nog gewonnen met een 11-0 van de Merino’s, waar wij laatst klop van hebben gekregen. Het is dat we ze kennen anders hadden we helemaal een monsterteam in onze gedachten.

Desalniettemin weten we dat dit een moeilijk team is. En dat er zowaar een verlies om de hoek staat te kijken. Daarom moeten we extra scherp het weekend in. Geen late verjaardagen of wilde kroegbezoeken! We moeten er met z’n allen staan zaterdag!

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Voorlopige opstelling staat hieronder. Ik krijg een deel van het wasgeld voor wat shirts. Richard krijgt een deel voor de broekies, Gerrit ook voor wat pakkies en wie de sokken wast, krijgt ook een deel. De rest mag zich dankbaar opstellen aanstaande zaterdag. Tot dan.

Opstelling… Volgt nog?

Geef een reactie