Voorbeschouwing Eemdijk 6 – De Merino’s (17-11-2012)

alt

Als op veld 1 om half 3 de titanenstrijd losbarst, op een ‘gespaard’ veld met nog echte grassprieten, tussen het eerste van Eemdijk en het eerste van de Merino’s, zo zullen wij om dezelfde tijd gaan aftrappen op het zanderig veldje ernaast (waarschijnlijk) tegen een gelijknamige tegenstander. Wat zullen wij onszelf afvragen wat voor signaal de vele supporters willen afgeven wanneer ze 90 minuten lang met hun rug naar ons toe staan. De Merino’s 3 komen bij ons op bezoek.>>

 
En zoals vele teams dit jaar in de competitie is de Merino’s 3 weer een nieuw gezicht. Natuurlijk zien we dit clubbie altijd in de competitie van het eerste staan, maar verder blijft het een vaag iets. En zelfs als we googleen krijgen we wel een Facebook de Merino’s 3 te zien… alleen blijft het een besloten feestje daar. De enige info die we hebben over dit team, is dat ze het momenteel niet zo best doen. Met 5 verloren wedstrijden staan ze helemaal onderaan.
 
De vraag is natuurlijk of wij van die 5 een 6 maken. En dan is nog de vraag of ze niet zoals Eemnes en VOP zonder pardon de competitie uitstappen. En dan is helemaal de vraag of er iemand zaterdag zal zijn die voor z’n eerste keer scoort, daarna door vreugde een kratje bier trakteert, en dan dit te horen krijgt, hij nog steeds zo blij zal zijn. Maar ja… en dan is er nog de echte grote vraag… Zeg je nou De Mérino’s? Of is het nou De Meríno’s??
 
Wedstrijd begint om Sinterklaastijd (14:30). Aanvang is om 13:30. Opstelling wordt zoals altijd 5 minuten voor de wedstrijd verzonnen.

Geef een reactie