Voorbeschouwing Hercules 7 – Eemdijk 6 (10-11-2012)

alt

This is the story of a time long ago, A time of myth and legend, when the Earth was still young. The ancient gods were petty and cruel, and they plagued mankind with suffering and besieged them with terrors. For centuries the people had nowhere to turn, no one to look to for help. Until he arrived. He was a man like no other. Born of a beautiful mortal woman, but fathered by Zeus, king of the gods. He possessed a strength the world had never seen, a strength surpassed only by the power of his heart….No matter what obstacle, as long as there were people crying for help, there was one man who would never rest — Hercules. >>

Dat is tenminste wat ik mij herinner wanneer ik aan Hercules denk. Maar nu mogen we tegen het team uit Utrecht. Geen gegevens van Google. Geen gegevens uit de mythologieën. Alleen het gegeven dat Hercules zijn naam eer aan doet. Ze hebben tot nu alles gewonnen met altijd minimaal 2 doelpunten verschil. Dit wordt een zware wedstrijd a la level clash of the titans zwaar!
 
En om het nog erger te maken, moeten we om 16:00!!! Dus iedereen die gele nachtbril mee, zoeklantaarn en vergeet je kunstgrasschoenen ook niet. Van horen zeggen hebben ze plastic gras.
 
Wedstrijd begint om 16:00, aanvang is dus om 14:30 uur.

Opstelling: 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd… net als anders.

alt
Hercules en zijn billenmaatje.

Geef een reactie